• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

MyBread

Zelf Brood Bakken

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Galerij
  • Shop
    • Pak-je voordeel
    • Producten
  • Over ons
  • Contact
  • 🛒

Stokbroodjes met Zongedroogde Tomaat en Rozemarijn

Deze variatie is heerlijk om op tafel te zetten tijdens een diner of bij de BBQ.
Het is heel makelijk te maken. Je hoeft enkel wat snijwerk te verrichten gevolgd door de drie stappen van de MyBread broodmix.

TIP: Een heerlijke combinatie met ons recept voor kruidenboter.

Ingrediƫnten:

– 1 takje verse rozemarijn
– 75 gr. zongedroogde tomaat
– 10 ml olie (uit het potje van de zongedroogde tomaat)

Maak de blaadjes rozemarijn los en hak deze samen met de zongedroogde tomaat fijn.

Schenk 10 ml olie uit de pot van de zongedroogde tomaten en meng dit samen met het mengsel van zongedroogde tomaat en rozemarijn in een mengkom. Voeg een van de broodmixen (500g) van MyBread toe en volg de eerste stap zoals aangegeven op het etiket.


TIP: Het is aan te raden om het water met 10 ml te verminderen, omdat je 10 ml olie toevoegt. Het deeg wordt anders te kleverig bij het het kneden.

Na de voorrijs kneed je het deeg. Wanneer het deeg mooi soepel is, maak je drie bolletjes. Deze rol je uit in de vorm van kleine stokbroodjes, waarnaar je ze op een bakplaat legt.

Zorg ervoor dat je voldoende ruimte houdt tussen de broodjes voor de tweede rijs.

Wanneer het brood is gerezen maak je een aantal inkepingen en plaats je het voor 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Eet smakelijk!

posts

  • Spiegelei met Kaas en Bosui
  • MyBread Variaties en heerlijke Recepten
  • Melkbrood met kamille – Brood voor op de paastafel
  • Melkbroodjes met stukjes chocolade

Recepten

Previous Post: « Heerlijke kruidenboter
Next Post: Hoe krijg ik luchtiger brood? »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Heerlijke kruidenboter - MyBread schreef:
    om

    […] TIP: heerlijk in combinatie met een versgebakken stokbroodje met zongedroogde tomaat en rozemarijn. […]

    Beantwoorden

Primary Sidebar

Bekijk ook:

  • Melkbroodjes met stukjes chocolade
  • Melkbrood met kamille – Brood voor op de paastafel
  • Liever Volkoren of Spelt-Volkoren?
  • Hoe krijg ik luchtiger brood?
  • Stokbroodjes met Zongedroogde Tomaat en Rozemarijn
  • Heerlijke kruidenboter
  • Spiegelei met Kaas en Bosui
  • MyBread Variaties en heerlijke Recepten
  • Brood bakken in de Broodbakmachine
  • Inkepingen maken

Before Footer

Instagram

Footer

NIETS MISSEN?

Laat je e-mailadres achter en laat je verrassen met de lekkerste bakinspiratie en tips

CONTACT ONS

Altijd leuk om van je te horen! Voel je vrij om een berichtje te sturen wanneer je een vraag hebt, je jouw bakcreatie wil terugzien in onze eregalerij of gewoon even iets met ons wilt delen:

info@mybread.nl

  • Home
  • Blog
  • Portfolio
  • Shop
  • Contact

Copyright © 2023 · MyBread DMCA.com Protection Status