Deze variatie is heerlijk om op tafel te zetten tijdens een diner of bij de BBQ.
Het is heel makelijk te maken. Je hoeft enkel wat snijwerk te verrichten gevolgd door de drie stappen van de MyBread broodmix.
TIP: Een heerlijke combinatie met ons recept voor kruidenboter.

Ingrediƫnten:
– 1 takje verse rozemarijn
– 75 gr. zongedroogde tomaat
– 10 ml olie (uit het potje van de zongedroogde tomaat)
Maak de blaadjes rozemarijn los en hak deze samen met de zongedroogde tomaat fijn.
Schenk 10 ml olie uit de pot van de zongedroogde tomaten en meng dit samen met het mengsel van zongedroogde tomaat en rozemarijn in een mengkom. Voeg een van de broodmixen (500g) van MyBread toe en volg de eerste stap zoals aangegeven op het etiket.

TIP: Het is aan te raden om het water met 10 ml te verminderen, omdat je 10 ml olie toevoegt. Het deeg wordt anders te kleverig bij het het kneden.

Na de voorrijs kneed je het deeg. Wanneer het deeg mooi soepel is, maak je drie bolletjes. Deze rol je uit in de vorm van kleine stokbroodjes, waarnaar je ze op een bakplaat legt.

Zorg ervoor dat je voldoende ruimte houdt tussen de broodjes voor de tweede rijs.
Wanneer het brood is gerezen maak je een aantal inkepingen en plaats je het voor 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Eet smakelijk!
[…] TIP: heerlijk in combinatie met een versgebakken stokbroodje met zongedroogde tomaat en rozemarijn. […]